онлайн казино Украины

Янукович утворив в Україні нові міністерства

Янукович утворив в Україні нові міністерстваПрезидент України Віктор Янукович підписав укази про створення Міністерства доходів і зборів України та Міністерства промислової політики.
Про створення нових міністерств йдеться в указах Президента України, опублікованих сьогодні на його сайті.

"Утворити міністерство доходів і зборів України, реорганізувавши Державну митну службу України та Державну податкову службу України, а також поклавши на Міністерство, що утворюється, функцію з адміністрування єдиного внеску на загальнообов'язкове державне соціальне страхування", - йдеться в указі, що стосується утворення нового міністерства.

Міністерство промислової політики України Віктор Янукович створив шляхом реогранізації Державного агентства України з управління державними корпоративними правами та майном.

Крім того, Глава держави підписав указ про створення Державної служби з надзвичайних ситуацій, реорганізувавши Міністерство надзвичайних ситуацій України та Державну інспекцію техногенної безпеки України.

До слова, своїм указом Віктор Янукович призначив Наталію Королевську міністром соціальної політики України. Крім того, Сергій Арбузов став першим віце-прем'єр-міністром України.

Добавлено: 24-12-2012, 11:27
0
0

Похожие публикации


Наверх