онлайн казино Украины

Кабмін здивувався парадоксу: ресурси є, а українці сидять без електрики

Кабмін здивувався парадоксу: ресурси є, а українці сидять без електрикиУ Кабміні за дорученням прем’єра Миколи Азарова відбулась нарада представників міністерств та керівників постраждалих внаслідок негоди регіонів України.
Зокрема, перший заступник керівника Секретаріату КМУ Юрій Аністратенко зазначив, що в 10 областях центрального та західного регіонів складні погодні умови призвели до численних відключень населених пунктів від електропостачання та до блокування руху автотранспорту.

"Ситуація досить складна, але вже простежується позитивна динаміка і кількість знеструмлених населених пунктів поступово скорочується", - зауважив він, спілкуючись з представниками постраждалих областей.

Представник Кабміну наголосив на парадоксальності ситуації, коли при наявності всіх необхідних людських, матеріальних, технічних ресурсів і тісної взаємодії з відповідними службами велика кількість населених пунктів залишається знеструмленими.

"Така ситуація є неприпустимою. Тому ми повинні у максимально стислі строки відновити подачу електроенергії до знеструмлених населених пунктів", - додав Аністратенко.

До речі, за добу працівники МНС та Укравтодору розблокували із заметів більше 1800 транспортних засобів. Загалом в Україні до розчищення шляхів залучили близько 19 тисяч осіб та понад 4 тисячі одиниць техніки.

Добавлено: 17-12-2012, 11:34
0
0

Похожие публикации


Наверх