онлайн казино Украины

Експерт: З регіоналами комуністи торгуватимуться

Експерт: З регіоналами комуністи торгуватимутьсяЗа словами голови Центру прикладних політичних досліджень "Пента" Володимира Фесенка, на пряму співпрацю з Партією регіонів Комуністична партія України не піде, бо не захоче ризикувати.
"Думаю, комуністи мають позитивні відчуття після виборів: результат зріс, відчувають соціально-економічні складнощі. Вони не хочуть ризикувати і бажають зберегти вагомі політичні позиції на майбутнє. На пряму підтримку Партії регіонів та уряду вони не підуть, а от часткова підтримка цілком можлива, якщо домовляться по деяких посадах, комітетах", - заявив Володимир Фесенко в ефірі "Ера-FM", повідомляє Gazeta.ua.

Експерт прогнозує, що комуністи голосуватимуть разом з "регіоналами" лише по окремих законопроектах або віддаватимуть частину своїх голосів.

"Спільна учать комуністів і Партії регіонів у голосуваннях по окремих політичних і гуманітарних питаннях або скидання кількох голосів по потрібних рішеннях і буде формувати потрібну ситуативну більшість", - вважає Фесенко.

До речі, за словами опозиції, КПУ не може створити фракцію, адже в неї немає жодного нардепа-мажоритарника.

Добавлено: 7-12-2012, 00:50
0
0

Похожие публикации


Наверх