онлайн казино Украины

В УДАРі кажуть, що ухвалення нового бюджету призведе до зростання бідності

В УДАРі кажуть, що ухвалення нового бюджету призведе до зростання бідностіУ партії Віталія Кличка УДАР розкритикували проект бюджету на наступний рік.
"Професіонали" від чинної влади продовжують використовувати антиконституційні та протизаконні методи для проштовхування потрібних їм рішень через слухняний парламент", - запевняють у партії УДАР.

УДАРівці переконані, що бюджет суттєво знизить соціальні стандарти. До того ж зарплати, пенсії та соціальні виплати будуть меншими за прожитковий мінімум.

У партії запевняють, що проект передбачає і подальше збільшення державного боргу та дефіциту бюджету.

"Проект бюджету ставить під загрозу економічну безпеку країни. За прорахунки уряду Азарова українці розплачуватимуться наступні кілька десятиліть", - певні вони.

"Це бюджет соціальної несправедливості і дешевої робочої сили", - підкреслюють в партії.

Також у Кличка додають, що з січня пенсія зросте всього на 10 гривень, а зарплата на 13 гривень. При цьому виплати не індексуватимуть аж до грудня наступного року.

В УДАРі також запевняють, що влада запланувала підвищення тарифів на послуги ЖКГ для громадян.

До того ж зросли видатки на утримання парламенту, Адміністрації президента, уряду та місцевих державних адміністрацій, на 409 млн грн.

"В основному фінансовому документі збережена характерна для авторитарних держав тенденція: витрати на силові структури ростуть в рази швидше, аніж прожитковий мінімум чи мінімальна зарплата", - йдеться у заяві.

В основному фінансовому документі збережена характерна для авторитарних держав тенденція

У партії Кличка наголосили, що схожа ситуація була й минулого року.

"Ми вже бачили наслідки ухвалення "сирого" і непідготовленого бюджету минулого року. Це призвело до того, що гроші на зарплату бюджетникам закінчилися щонайменше за два місяця до кінця року", - кажуть вони.

УДАР закликає скасувати рішення Верховної Ради про прийняття бюджету вже.

"Такий крок поверне розгляд бюджету 2013 року у правове русло та дозволить виробити і ухвалити реальний збалансований бюджет новим складом парламенту відповідно до передбаченої законами України процедури", - вважають в УДАРі.

Нагадаємо, сьогодні на останньому засіданні Верховна Рада 6-го скликання має намір ухвалити в цілому державний кошторис на 2013-й рік. Проект бюджету уряд подав у парламент 3 грудня.

Добавлено: 6-12-2012, 11:13
0
0

Похожие публикации


Наверх