онлайн казино Украины

Комітет свободи слова може очолити Ірина Фаріон

Комітет свободи слова може очолити Ірина ФаріонВідповідно до інформації видання "Комсомольська правда в Україні", у новій Верховній Раді опозиція, найімовірніше, отримає лише три комітети.

"Опозиція повинна керувати контрольними комітетами, щоб обмежувати дії влади. А якщо нам такої можливості не дадуть, то треба відмовитися від всіх комітетів. Якщо влада хоче позбутися від контролю, то хай тоді сама зі всім управляється", - вважає опозиціонер Сергій Сас.

Водночас видання "КП" наводить свої дані, що опозиції готові віддати лише три комітети з нинішніх 27, а саме бюджетний, з питань свободи слова та інформації, а також комітет закордонних справ.

При цьому, якщо за фінансами буде стежити хтось з "Батьківщини", а Комітет із закордонних справ візьме собі УДАР, то "Свободі" може дістатись комітет зі свободи слова.

У кулуарах парламенту в якості кандидата на цю посаду називають навіть Ірину Фаріон.

Водночас, практично всі опитані виданням депутати не виключають, що учасники робочої групи на сьогоднішньому засіданні не знайдуть консенсусу і повториться п'ятнична історія, коли опозиція пішла зі зборів.

До слова, під час прес-конференції у Брюсселі представник ВО "Свобода" Тарас Осауленко висловив сподівання, що в майбутньому "свободівці" розвиватимуть відносини з європейськими націоналістами.

Добавлено: 28-11-2012, 12:05
0
0

Похожие публикации


Наверх