онлайн казино Украины

"Регіони" запропонують свій варіант персонального голосування

"Регіони" запропонують свій варіант персонального голосування Вже 28 листопада Партія регіонів обіцяє запропонувати свій варіант документу про персональне голосування депутатів у парламенті, який, ймовірно, відрізнятиметься від опозиційного варіанту.

"У регламенті говориться про електронну систему голосування – сенсорна клавіша, яка практично встановлена, може використовуватися, але дискусія ще триває. Є такий варіант, що для голосування може бути відведений один день пленарного тижня. Ще один варіант – за півгодини до голосування сповіщати дзвінком, як у конгресі США", – розповів представник президента у ВР Юрій Мірошниченко.

Водночас, опозиція переконана, що "регіони" такими пропозиціями "просто заговорює зуби".

"Не має значення, скільки днів на тиждень голосувати. Ніякого відношення до персонального голосування ці дні або години не мають! Зрозуміло, що їм це невигідно, і вони з'їжджають. Мало того, що в них немає більшості зараз, так ще й при персональному голосуванні ніколи не буде голосів" – каже Валерій Карпунцов.

До слова, Голова Верховної Ради України Володимир Литвин вважає, що народні депутати нового скликання парламенту мають персонально голосувати в залі засідань.

Добавлено: 26-11-2012, 12:39
0
0

Похожие публикации


Наверх