онлайн казино Украины

УПЦ МП: Біопаспорти можуть бути прообразом "печатки Антихриста"

УПЦ МП: Біопаспорти можуть бути прообразом "печатки Антихриста"За словами представника Української православної церкви московського патріархату архімандрита Лонгина, ідентифікаційні коди та біометричні паспорти не є "печатками Антихриста", але можуть бути їхніми прообразами.

Архімандрит Лонгин розповів, що в самій церкві думки щодо ідентифікаційних кодів та біометричних паспортів розділились.

"Дійсно, у Священному писанні говориться, що коли прийде Антихрист, його правління буде пов'язано з тим, що йому люди повинні будуть вклонитися, його повинні шанувати, як істинного Бога, і він буде ставити людям на лоб або праву руку печатку завдяки якій людина зможе щось купувати або щось продавати", - зазначив священнослужитель.

За його словами, церква не сприймає присвоєння власних особистих кодів і біометричних паспортів як роздачу печаток Антихриста.

Однак, наголосив архімандрит Лонгин, вони можуть бути прообразом такого друку.

"Можливо людство поступово готується до такої форми спілкування, такої форми контролю за людьми, яку пізніше зможе використовувати Антихрист. Але так, щоб церква повністю була проти цього, такого немає", - додав священнослужитель.

Нагадаємо, Верховна Рада України прийняла закон про введення біометричних паспортів з пропозиціями Президента Віктора Януковича.

Добавлено: 23-11-2012, 11:43
0
0

Похожие публикации


Наверх