онлайн казино Украины

Соболєв: "Список Магнітського" може поставити Януковича на місце

Соболєв: "Список Магнітського" може поставити Януковича на місцеОпозиціонер Сергій Соболєв припустив, що "закон Магнітського" будуть застосовувати щодо всіх країн, де порушують права людини.

Сподіванням щодо покарань і українських політиків представник опозиції Сергій Соболєв прокоментував прийняття Палатою представників конгресу США законопроекту про введення візових і економічних санкцій проти російських чиновників, що входять в "список Магнітського".

"Прийняття цього документа є першим дзвіночком для Віктора Януковича. Тепер цей закон може бути застосований у тому числі до тих, хто був організатором, натхненником і замовником політичних репресій в Україні", - заявив Соболєв.

"Тому, безсумнівно, цей закон буде використаний Держдепом і президентською адміністрацією для того, щоб поставити Януковича на місце",- додав він.

Також опозиціонер зазначив, що список осіб, для яких опозиція вимагатиме санкцій, поповниться тими, хто "прямо причетний до фальсифікацій виборів — це й судді, і силовики, і представники адміністрації на місцях, і перші особи держави".

У Держдепартаменті США раніше заявляли, що застосовувати санкції щодо України поки що наміру не мають.

До слова, колишній посол США в Україні Стівен Пайфер вважає, що зближення України з Кремлем набагато більше шкоди завдасть самій Україні, аніж Заходові.

Добавлено: 19-11-2012, 12:13
0
0

Похожие публикации


Наверх