онлайн казино Украины

Адвокат: Лазаренко не просить політпритулку в США

Адвокат: Лазаренко не просить політпритулку в СШАЗа словами адвоката Павла Лазаренка, екс-прем’єр подав клопотання до Імміграційного суду Сан-Франциско щодо надання йому тимчасового статусу на право перебування на території США, проте не про надання йому політичного притулку.

"На чисельні звернення українських журналістів щодо нинішньої ситуації у США стосовно екс-прем’єр-міністра України Лазаренка Павла Івановича, уповноважена повідомити, що на даний час Лазаренко перебуває у державному закладі, який використовується імміграційною службою США для утримання осіб, стосовно яких вирішуються питання щодо права перебування на території цієї країни", – заявила адвокат Марина Долгопола.

Вона додала, що екс-прем’єрові вже відповіли: справу розгляне зазначений суд (суддя Лора Рамірес). На думку захисників, ймовірно, слухання розпочнеться вже через 2-3 тижні.

"Павло Лазаренко підтверджує своє прагнення якомога швидше повернутися до України. Однак, з огляду на відсутність гарантій його особистої безпеки на Батьківщині, незалежного правосуддя та через упередженість до його особи керівництва Генеральної прокуратури України, Павло Лазаренко та його захисники вважають наразі єдино вірним кроком отримання ним тимчасового статусу у США", – додала Долгопола.

Нагадаємо, раніше сьогодні повідомлялося, що українського екс-прем’єра Павла Лазаренка перевели з імміграційного ізолятора в місті Аделанто, що у штаті Каліфорнія, до іншого місця утримання.

Добавлено: 8-11-2012, 13:01
0
0

Похожие публикации


Наверх