онлайн казино Украины

Суд не задовольнив позов захисників Луценка стосовно дій Менської колонії

Суд не задовольнив позов захисників Луценка стосовно дій Менської колоніїЗа словами адвоката Олексія Баганця, окружний адмінсуд Чернігівської області не задовольнив позов захисників екс-глави МНС України Юрія Луценка стосовно дій адміністрації Менської виправної колонії про порушення вимог надання побачень і конфіденційності.

"30 жовтня Окружний адміністративний суд Чернігівської області розглядав наш позов. Нам відмовлено. Мотивувальної частини суд не зачитував, а оголосив тільки резулятивну частину. Тобто, відмовити і все. Чим керувався суд – не відомо", – заявив Баганець.

Він також додав, що захист Луценка має намір чекати на повний текст постанови суду і тоді ухвалюватиме рішення стосовно оскарження.

"Ми розуміємо судову систему. Тому чим більше вони ухвалюватимуть таких судових рішень, нам краще буде доводити Європейському суду, що переслідування Луценка це не кримінальний злочин, а це є політичні мотиви", – відзначає адвокат.

Як відомо, 20 листопада Апеляційний суд Києва розпочне розгляд апеляційної скарги екс-міністра внутрішніх справ Юрія Луценка щодо справи про незаконне продовження стеження за водієм екс-заступника голови СБУ Володимира Сацюка Валентином Давиденком.

Добавлено: 5-11-2012, 12:37
0
0

Похожие публикации


Наверх