онлайн казино Украины

Олег Тягнибок: Влада нахабно краде кожен третій голос, відданий за "Свободу"

Олег Тягнибок: Влада нахабно краде кожен третій голос, відданий за "Свободу"Лідер Всеукраїнського об'єднання "Свобода" Олег Тягнибок заявив, що влада фальсифікує вибори.

"Влада брутально фальшує результати виборів до Верховної Ради України 7-го скликання. Через нахабні фальсифікації результати, оприлюдненні на сервері ЦВК, кардинально розходяться із результатами, зафіксованими у протоколах з "мокрими печатками" з виборчих дільниць", - запевняє лідер "Свободи".

Олег Тягнибок каже, що схеми фальсифікацій розробили на Банковій.

"Масштаб фальсифікацій, а також те, що внесення даних на сервер ЦВК контролюють співробітники СБУ, свідчить: схему фальсифікації розробили і реалізують з найвищих владних кабінетів на Банковій. Шляхом цих фальсифікацій, подібних яким за обсягом Україна не бачила за всю історію незалежності, влада намагається вкрасти кожен третій голос, відданий за ВО "Свобода", та кожен третій округ, де переміг свободівець" – запевняє він.

Лідер "Свободи" впевнений, що влада заздалегідь готувала план безпрецедентного спотворення результатів волевиявлення.

"Повсюдно застосовується схожа технологія: результат, внесений у протоколи, не збігається з результатом, введеним в електрону систему підрахунку голосів. А окружна виборча комісія, очевидно, за вказівкою Банкової, у підсумковий протокол вносить фальшиві дані, нібито "помилково" внесені на сервер, а не реальні результати суми протоколів із виборчих дільниць", - запевняє Тягнибок.

Він каже, що на виборах штучно зволікають із підбиттям підсумку.

"Свобода" вимагає від ЦВК втрутитись у ситуацію, а владу закликає припинити масштабні фальсифікації.

"Ми вимагаємо від Служби безпеки України припинити спотворювати результати волевиявлення українців. Юридична служба ВО "Свобода" щодо кожного зазначеного випадку підготувала відповідний позов та вимагає не оприлюднювати остаточних результатів волевиявлення у цих округах до закінчення розгляду позовів. "Свобода" також вимагає від Генеральної прокуратури негайно покласти край брутальному порушенню виборчого законодавства", - каже свободівець.

До того ж "Свобода" закликає українців прийти під ОВК, в яких відбуваються порушення, і вимагати припинення порушень.

"Очевидно, що будь-який результат, який не відповідатиме результатам паралельного підрахунку голосів на основі протоколів з "мокрими печатками", свідчитиме, що влада вкотре не склала іспит на дотримання Конституції. У такому разі українці просто зобов'язані дати гідну відсіч тим, хто зазіхає на наші права", - каже Олег Тягнибок.

До слова, за словами депутата Європейського парламенту Павела Залевського, найважливішими результатами парламентських виборів в Україні є підтримка виборцями партії "Свобода".

Добавлено: 30-10-2012, 12:12
0
0

Похожие публикации


Наверх