онлайн казино Украины

Пенсіонерка заплатить штраф за відмову голосувати за "регіоналів"

Пенсіонерка заплатить штраф за відмову голосувати за "регіоналів"За публічну відмову голосувати на виборах 28 жовтня за Партію регіонів суд оштрафував пенсіонерку з міста Новий Буг на Миколаївщині.

Про покарання для пенсіонерки у вигляді штрафу через публічну відмову голосувати за "регіоналів" написав на своїй сторінці у Facebook правозахисник Дмитро Гройсман.

Він повідомив, що місцевий суд у складі судді Васильченко при секретарі Кузьміній визнав пенсіонерку Ольгу Репихович винною у здійсненні адміністративного правопорушення і оштрафував на 510 гривень.

"Суть обвинувачень: під час зустрічі з депутатами обласної й районної рад від опозиції обвинувачувана заявила, що не буде голосувати за Партію регіонів після того, що ця політсила зробила з пенсіонерами", - написав Гройсман.

За словами судді, факт критики пенсіонеркою Репихович Партії регіонів "зафіксований аудіозаписом".

За критику Партії регіонів Новобузький суд штрафував місцевих жителів і раніше.

До прикладу, 1 жовтня суд оштрафував Василя Луценка на 510 гривень за те, що той привселюдно закликав своїх земляків не голосувати за Партію регіонів.

Таке рішення суддя пояснював тим, що Луценко висловив свою думку про результати дворічного правління Партії регіонів 6 серпня, а офіційна агітація була дозволена тільки з 9-го. Так чоловік порушив закон "Про вибори народних депутатів".

До слова, Олег Тягнибок звернувся до виборців з проханням приходити на вибори з мобільними телефонами, щоб за допомогою відео та фото фіксувати порушення на дільницях та поза їх межами.

Добавлено: 25-10-2012, 12:11
0
0

Похожие публикации


Наверх