онлайн казино Украины

Тігіпко: У новій Раді опозиція поводитиметься як "лебідь, рак та щука"

Тігіпко: У новій Раді опозиція поводитиметься як "лебідь, рак та щука"На думку віце-прем’єр-міністра України Сергія Тігіпка, лідер УДАРу Віталій Кличко не піде в коаліцію до "Батьківщини" та "Свободи", так як також претендує на місце лідера опозиції.

"Все набагато простіше… Одразу після жовтня розпочнеться підготовка до обрання Президента і всі думають вже про 2015 рік", – заявив Тігіпко в ефірі "Великої політики".

Він додав, хто набере найбільшу кількість голосів виборців на цих виборах з опозиційних сил, той фактично і посяде місце лідера всієї опозиції.

"Той, хто буде другим у політичній гонці, одразу стане лідером Об’єднаної опозиції на президентських виборах. І Кличко сьогодні не цікаво йти в компанію з об’єднаною опозицією та зі Свободою", – додав віце-прем’єр.

Тігіпко переконаний, якщо все-таки ці політичні сили створять коаліцію у ВР, то йому цікаво буде спостерігати, як вони пропрацюють хоча б один місяць.

"Це точно буде Крилов "Лебідь, рак та щука". Я думаю, Кличко прекрасно це розуміє і він грає свою гру. І я бачу, що це на користь йому йде", – підсумував він.

До слова, депутат від НУНС Анатолій Гриценко заявив, що Об'єднана опозиція продовжує чекати відповіді щодо коаліційної угоди від лідера партії УДАР Віталія Кличка, так як на його думку, "ні "Батьківщина", ні "Свобода" нічого не зробить сама в парламенті".

Добавлено: 20-10-2012, 12:28
0
0

Похожие публикации


Наверх