онлайн казино Украины

Яценюк назвав Тимошенко "непотопляємою"

Яценюк назвав Тимошенко "непотопляємою"На думку Глави ради об'єднаної опозиції Арсенія Яценюка, екс-прем’єр Юлія Тимошенко відіграє важливу роль в українській політиці й відіграватиме надалі.

"Розумієте в чому специфіка Тимошенко – я її вважаю непотопляємою. Юлія Тимошенко – це фактор української політики навічно. Все. Юлія Тимошенко попала в українську історію. Вона стала частиною української історії і стала частиною українського майбутнього", - заявив він в інтерв'ю Савіку Шустеру на Першому національному.

Поміж того, Яценюк додав, що місце для зустрічі з Тимошенко повністю прослуховується, там встановлено відеокамери і доводилося стукати по столу, аби завадити наглядачам можливість чути, про що йдеться.

"Зазвичай включають воду, щоб не було чутно. Але в той день навіть воду відключили. Хтось її любить, хтось її не любить, але її не можливо не поважати. І те, що я бачу, що політичні опоненти її поважають", – каже політик.

Також Глави ради об'єднаної опозиції прокоментував власне висловлювання під час президентської кампанії, що Тимошенко і Віктор Янукович "одне й те ж саме".

"Зрозуміло, що ми були політичні конкуренти. Ми багато що один про одного наговорили. Тому що кожен хотів тоді перемогти на президентських виборах. Такі жорсткі політичні правила. Нам не вдалось тоді домовитися. Хто в цьому винен? Я як мужчина візьму на себе за це відповідальність", – відзначив Яценюк.

Нагадаємо, раніше Глава ради Об'єднаної опозиції Арсеній Яценюк заявив, що в їхньої політичної сили в наступному скликанні Верховної Ради тушок не буде.

"У нас не буде тушок. Я не можу припуститись тушок. І ми формували списки партій з 8 об'єднаних партій таким чином, щоб там не було тих, хто є політичними потворами", - заявив Яценюк.

Добавлено: 11-10-2012, 11:57
0
0

Похожие публикации


Наверх