онлайн казино Украины

Експерт: Електорат Тігіпка перейде до Кличка

Експерт: Електорат Тігіпка перейде до КличкаЗаступник директора американського інституту в Україні Джеймс Джордж Джатрас сказав, що виборці, які підтримали на президентських виборах 2010 року Сергія Тігіпка, голосуватимуть за партію "УДАР" Віталія Кличка.

За його словами, партія Кличка не може наразі кинути виклик Партії регіонів через заперечення ідеї про посилення статусу російської мови в Україні.

Також експерт зазначив, що об’єднання партії "Батьківщина" з партією "Фронт змін" не призвело до збільшення підтримки опозиції в Україні.

"Якщо опозиція зазнає поразки, то радше за все це буде розглядатись, як особиста поразка Арсенія Яценюка", - вважає Джатрас.

Нагадаємо, Експерти Фонду "Демократичні ініціативи" імені Ілька Кучеріва та Київського міжнародного інституту соціології оприлюднили результати дослідження, яке проводили з 18 вересня по 4 жовтня.

23% голосів отримала б Партія регіонів, 16 - партія "УДАР" Віталія Кличка. На третьому місці - ВО "Батьківщина" - 15% голосів. 10% отримала б Комуністична партія. І вперше досягло межі виборчого бар`єру ВО "Cвобода".

Добавлено: 10-10-2012, 13:05
0
0

Похожие публикации


Наверх