онлайн казино Украины

Кличко: У мене стосунки з Тимошенко не склались

Кличко: У мене стосунки з Тимошенко не склалисьЛідер політичної партії УДАР Віталій Кличко розповів, чому що його стосунки з Юлією Тимошенко закінчились, коли вона пообіцяла зробити праймеріз.

"У мене стосунки не склалися. Юлія Володимирівна пообіцяла зробити праймеріз, ми домовилися, і на цьому наші стосунки закінчилися", - пояснив він.

Кличко наголосив, що це сталось після дострокових виборів мера Києва в 2008 році, на яких вони не змогли домовитися про підтримку єдиного кандидата, в результаті чого переміг Леонід Черновецький.

"У той момент, коли ми вже виходили на фінішну пряму, домовилися, що в разі отримання тим чи іншим кандидатом кращого результату ми знімаємо кандидатуру на підтримку найсильнішого, але такого не сталося. В останній момент Тимошенко висунула ультиматум, що я повинен обов'язково віддати голос Турчинову. Він тоді зайняв друге місце, але це була не заслуга самого Турчинова, люди голосували за Тимошенко. Різниця була між нами буквально в один відсоток", - додав політик.

До слова, до Тимошенко знову не приїхали лікарі з Німеччини.

Добавлено: 9-10-2012, 12:23
0
0

Похожие публикации


Наверх