онлайн казино Украины

УНІАН: Кличко підтримає імпічмент Януковичу і об'єднається з "Батьківщиною"

УНІАН: Кличко підтримає імпічмент Януковичу і об'єднається з "Батьківщиною"Лідер УДАРу Віталій Кличко заявив, у новій Верховній Раді підтримає ухвалення закону про імпічмент Президента, так як, за його словами, люди мають право висловити недовіру Президентові.

"На жаль, нині закону про імпічмент Президента немає. І це не залежить від імені Президента. Першим кроком у Верховній Раді наша політична сила готова прописати цей закон", – відзначив Кличко.

Також лідер УДАРу запевнив, що у новому Парламенті його партія об’єднається і співпрацюватиме з Об’єднаною опозицією "Батьківщина".

"Ми розуміємо, що повинні об’єднатися і обов’язково це зробимо. На сьогодні нам (з Об’єднаною опозицією "Батьківщина" – УНІАН) не потрібно конкурувати. Якщо критикуватимемо один одного – влада тільки чекає цього. Маємо співпрацювати", – підсумував Кличко.

Нагадаємо, раніше заступник голови фракції "БЮТ-Батьківщина" Сергій Соболєв повідомив, що у новому складі Верховної Ради Об’єднана опозиція "Батьківщина" розраховує взяти щонайменше 90 місць.

І додав, що ключовим питанням у переговорах між Об’єднаною опозицією "Батьківщина" та УДАРом є питання імпічменту Президента. Соболєв запевнив, що, в разі домовленості між політичними силами, "принаймні на сході кожен третій округ буде наш".

Добавлено: 4-10-2012, 11:31
0
0

Похожие публикации


Наверх