онлайн казино Украины

Дружина Луценка каже, що її чоловіка тюремники попросили написати відмову від зустрічі з ЗМІ

Дружина Луценка каже, що її чоловіка тюремники попросили написати відмову від зустрічі з ЗМІІрина Луценко повідомила зі слів засудженого, що працівники ДПтСУ наперед просили його написати заяву про відмову від зустрічі з журналістами через погіршення стану здоров’я.

"Я, Луценко Ю.В., дізнався про чергову брехню ДПС, яка 2 жовтня заявила, що я нібито відмовився від спілкування з журналістами телеканалу 1+1, котрі супроводжували медиків та омбудсмена в ході візиту до Менської колонії", - йдеться у заяві Юрія Луценка.

Луценко також додав, що останні дні він жахливо себе почував, а ДПС цю інформацію спростовувала.

"Як виявилося, всі ці дні, коли я перебував на ліжковому режимі, приймав знеболюючі, а тиск сягав 160/120, ДПС поширювала інформацію, що Луценко здоровий, за меддопомогою не звертався", - йдеться у повідомлені засудженого екс-міністра.

Засуджений наголосив, що служба півроку приховувала виявлений у нього гепатит.

"Заявляю, що все це - повна і нічим не прикрита брехня, про що свідчать мої письмові вимоги надати медичну допомогу, записи у медичній картці та журналі реєстрації звернень засуджених. Та й чого можна чекати від служби, яка півроку приховувала виявлений у мене гепатит", - сказав він.

До того ж, Юрій Луценко пригрозив своїм поверненням з лікарні.

"Я все це переживу, я повернуся і це відчують", - заявив він.

Нагадаємо, вчора обмусмен Валерія Лутковська вперше відвідала ув’язненого міністра МВС Юрія Луценка у Менській виправній колонії.

Добавлено: 3-10-2012, 12:44
0
0

Похожие публикации


Наверх