онлайн казино Украины

Кандидат у нардепи подав до суду на журналіста через пост у Facebook

Кандидат у нардепи подав до суду на журналіста через пост у FacebookКандидат у депутати Антон Яценко подав позов проти журналіста каналу ТВі Артема Шевченка у зв’язку з тим, що він на своїй сторінці в соцмережі Facebook опублікував допис з недостовірною інформацією про кандидата.

Як відомо, у цьому пості журналіст розповів, що за даними його джерел з центрального апарату МВС «вночі під містом Умань сталася ДТП за участю народного депутата, члена фракції ПР і кандидата у депутати по уманському округу №200 від ПР Антона Яценка. Він, перебуваючи за кермом Мерседеса ML500 врізався в автомобіль Деу Nexia, в якому загинула одна людина. Джерело повідомляє, що депутат Яценко перебував у стані алкогольного сп’яніння».

Яценко вимагає визнати цю інформацію недостовірною, видалити пост зі сторінки Артема Шевченка та опублікувати на ній спростування, текст якого він самостійно підготував.

Нагадаємо, прокуратура Черкаської області підтвердила, що народний депутат Антон Яценко не причетний до резонансної аварії на Черкащині.

Такі висновки зробили на основі аналізу крові з подушки безпеки позашляховика, який спричинив ДТП. Виявлена кров належить знайомому сестри Яценка. Жінка й є власницею авто.

Добавлено: 3-10-2012, 12:43
0
0

Похожие публикации


Наверх