онлайн казино Украины

Янукович візьме участь у 67 сесії Генасамблеї ООН

Янукович візьме участь у 67 сесії Генасамблеї ООНПрезидент України Віктор Янукович розпочав свій робочий візит до США, який триватиме до 27 вересня: у Нью-Йорку він візьме участь у 67 сесії Генеральної асамблеї Організації Об’єднаних Націй.

Прес-служба Президента повідомляє, що делегацію України для участі в роботі 67-ї сесії Генасамблеї ООН очолює міністр закордонних справ Костянтин Грищенко.

Як відомо, візиту українського Президента до США передувало ухвалення Сенатом цієї країни критичної щодо української влади резолюції, у якій міститься заклик до звільнення екс-прем’єра Юлії Тимошенко, засуджується її "вибіркове і політично мотивоване тюремне ув’язнення".

Нагадаємо, 22 вересня народний депутат від БЮТ-"Батьківщина" Остап Семерак повідомив, що США ухвалив резолюцію по Україні, а відтак, став офіційно на гуманітарну позицію в оцінках дій Президента Януковича, висловився проти згортання демократії та встановлення диктатури в Україні.

В Українському МЗС вважають недоцільним коментувати резолюцію, прийняту сенатом США, "враховуючи спосіб, у який відбувся її розгляд, і декларативний, не обов'язковий характер документа".

Добавлено: 24-09-2012, 12:29
0
0

Похожие публикации


Наверх