онлайн казино Украины

Опозиціонери хочуть викреслить зі списку тих, хто приховує доходи

Опозиціонери хочуть викреслить зі списку тих, хто приховує доходиОб’єднана опозиція "Батьківщини" хоче виключити з виборчого списку кандидатів, які мають незадекларовані доходи.

Про це заявив народний депутат від НУНС, кандидат у народні депутати від Об'єднаної опозиції Анатолій Гриценко.

"Якщо виявиться так, що у когось із списку опозиції є десь нерухомість за кордоном, вілла, запасний аеродром, якого немає в декларації, якщо ви, журналісти, ви знайдете, то я, як член Ради опозиції, буду ініціювати проведення позачергового з'їзду, щоб ця людина була знята, якщо вона сама того не зробить", — пояснив депутат.

Також керівник центрального виборчого штабу "Батьківщини" Олександр Турчинов повідомив, що у вересні може відбутися з'їзд Об'єднаної опозиції, який виключить зі списку тих, хто не працює на перемогу опозиції на виборах.

До слово, син українського прем'єра Миколи Азарова Олексій, згідно із декларацією, оприлюдненою на сайті ЦВК, минулого року заробив майже 0,6 мільйона гривень в Україні і 96 тисяч євро в Австрії. З них – 15 тисяч 552 гривні – зарплата, а 576 тисячі 703 гривні – дивіденди та відсотки.

Добавлено: 5-09-2012, 12:07
0
0

Похожие публикации


Наверх