онлайн казино Украины

Регіонал отримав понад 350 тисяч матеріальної допомоги

Регіонал отримав понад 350 тисяч матеріальної допомогиСукупний дохід кандидата в депутати та чинного депутат від Партії регіонів Петра Мельника становить 1,6 мільйона гривень. Не зважаючи на такі доходи, Мельник отримав ще й 353,3 тисячі гривень матеріальної допомоги.

Зазвичай депутати автоматично отримують матеріальну допомогу у розмірі 35 тисяч гривень.

З зарплати депутат отримує 210 тисяч гривень. Менше 3 тисяч дає Мельнику його викладацька діяльность як ректора Національного університету державної податкової служби України.

За дивіденди та проценти від вкладених у банк коштів кандидат отримує майже 825 тисяч. На банківських рахунках ректора 14,3 мільйона гривень.

Ще 198 тисяч Мельник задекларував як інші доходи.

Дохід родини Петра Мельника - 364 тисячі гривень, з них 352 тисячі – надходження від підприємницької діяльності.

Крім того сам Мельник має дві земельні ділянки, три житлові будинки, квартиру та ще два об’єкти під графою "Інше". У володінні родини будинок, земельна ділянка та три квартири.

Проте у кандидата у депутати немає автомобіля, а його родина володіє Lexus Rx-350.

Мельник балотується за 95 округом в Київській області.

Нагадаємо, 19 березня народний депутат Петро Мельник силою намагався вивести колегу від НУ-НС Ірину Геращенко з виборчої дільниці Обухова, де обирали мера міста. Згодом Мельник приніс Геращенко на засідання ВР букет білих троянд і вибачився.

До слова, у Таїсії Повалій, другого номера виборчого списку Партії регіонів, згідно з декларацією про доходи немає ні квартири, ні вкладів у банках.

Добавлено: 22-08-2012, 12:05
0
0

Похожие публикации


Наверх