онлайн казино Украины

ПАРЄ задоволена звільненням Іващенка, черга – за Луценком та Тимошенко

ПАРЄ задоволена звільненням Іващенка, черга – за Луценком та ТимошенкоЗа словами співдоповідачів ПАРЄ по Україні Майліс Репс та Маріетти де Пурбе-Лундін, асамблея вітає звільнення колишнього в.о. міністра оборони Валерія Іващенка і сподівається на звільнення Луценка та Тимошенко.

"Звільнення пана Іващенко є важливим першим кроком вирішення питання ув’язнених колишніх урядовців, згідно із очікуваннями Асамблеї, висловленими в резолюції. Ми сподіваємось, що це його звільнення невдовзі продовжиться звільненнями пана Луценка та пані Тимошенко, чиє перебування в ув’язненні шкодить подальшій європейській інтеграції України і кидає тінь на підготовку до парламентських виборів", – відзначають співдоповідачі ПАРЄ.

Поміж того, ПАРЄ не припиняє закликати Главу держави Віктора Януковича вирішити питання ув’язнених політиків політичним шляхом.

Нагадаємо, нещодавно Покарання колишньому в.о. міністра оборони Валерію Іващенку змінили на умовне, відтак його відпустили з-під варти у залі суду.

Сьогодні ж суддя Ганна Медушевська виголосила рішення суду: екс-міністра внутрішніх справ Юрія Луценка засудили до двох років обмеження волі.

Добавлено: 17-08-2012, 11:43
0
0

Похожие публикации


Наверх