онлайн казино Украины

Суд не хоче встановлювати істину, – Луценко

На початку засідання суду Юрій Луценко заявив свій протест на дії суду, пише ЛІГАБізнесІнформ.

"Я вважаю, що розгляд кримінальної справи, яка слухається майже рік в суді, за якою були допитані, враховуючи сьогоднішніх, 150 свідків, заявлених прокуратурою, і не було дозволено судом жодного свідка з 16, заявлених захистом, упереджене й таке, що не веде до встановлення істини ", - зазначив Луценко.

Як повідомили ZAXID.NET у прес-службі «Народної самооборони», також Юрій Луценко зробив заяву про скоєння злочину. Заява про злочин стосується неправомірних дій слідчих ГПУ Сергія Войченка та Олександра Деркача під час досудового слідства. Він також зачитав список прізвищ усіх свідків, які заявляли про тиск з боку слідства під час досудового слідства або про невідповідність їх свідчень в протоколах допитів у Генпрокуратурі.

Нагадаємо, на вчорашньому засіданні суд відхилив клопотання захисту Луценка про виклик додаткових свідків.

Крім цього, в коридорі суду від ранку знаходиться народний депутат Геннадій Москаль, якого суд має намір допитати як свідка. Москаль сказав, що повістку в суд він не отримав, і прийшов за власним бажанням, дізнавшись зі ЗМІ, що він повинен дати свідчення.

У той же час Олександра Турчинова, якого також повинні допитати в суді, поки що немає. "Турчинов порядку чекає", - сказав Москаль.


Источник: http://zaxid.net

  • 0
Добавлено: 9-02-2012, 11:27
0
241

Похожие публикации


Наверх