онлайн казино Украины

Подерв'янський назвав міністерство культури раковою пухлиною

Подерв'янський назвав міністерство культури раковою пухлиною
Український художник і автор сатиричних п'єс Лесь Подерв'янський вважає міністерство культури раковою пухлиною, а також розповів, за якої умови він погодився б зайняти пост міністра культури.

"Погодився б. З єдиною мотивацією - розвалити це міністерство і піти у відставку, тому що воно не потрібне. У США, наприклад, воно відсутнє і, при цьому, в Америці найкращі в світі музеї, найкращі концертні зали, галереї і тому подібне. І ніякого міністерства культури там немає і близько", – каже він.

Також художник додав, що тут від персони міністра нічого не залежить.

"Ми пам'ятаємо, був міністром культури Іван Дзюба, шанована людина, і що? Був Ступка. Прийде сюди Андре Мальро, змінить Кулиняка і теж нічого не буде. Справа не в персоналіях, а в системі цього радянського бюрократичного апарату. Я не назвав би його раковою пухлиною, але це прищ, який потрібно просто знищити і викинути", – додав Подерв'янський.

До слова, раніше Лесь Подерв'янський заявляв: він переконаний, що автори закону "Про засади державної мовної політики" і ті, хто його приймали, не прорахували свої наступні кроки.

Добавлено: 20-07-2012, 14:02
0
0

Похожие публикации


Наверх