онлайн казино Украины

Азаров відчув покращення на основних автомагістралях країни

Азаров відчув покращення на основних автомагістралях країни
Голова уряду Микола Азаров заявив, що занепокоєний високою аварійністю на дорогах та останніми ДТП, які призвели до людських жертв. Але наголосив, за останні роки влада багато зробила для покращення доріг України, а, відтак, і зниження аварійності.

"Робиться не мало. Будуються нові полотнища, підтримуються старі в нормальному стані. Достатньо сказати, що було виділено 4 мільярди гривень на місцеві дороги та 15 мільярдів гривень в цілому по країні на будівництво та ремонт наших магістралей. Зокрема, 3 тисячі кілометрів доріг за 1,5 роки було відремонтовано. Реальне покращення на основних магістралях є", - переконує Азаров.

Проте не вважає, що ситуація на дорогах – задовільна. На його думку, однією з проблем є постійне збільшення в Україні кількості автотранспорту, що спричиняє корки, а, відтак, і аварії.

Також прем'єр відзначив, що переважно збільшення кількості автомобілів є саме в великих містах, зокрема, в Києві та Донецьку. І закликав експертів винести свої пропозиції щодо того, як можна врегулювати ситуацію і зменшити кількість ДТП та смертних випадків на дорогах.

Нагадаємо, раніше український прем'єр заявив, що низька якість доріг, а в деяких випадках їх відсутність, не тільки знижує якість життя мешканців цих територій, а й гальмує економічний розвиток.

Добавлено: 20-07-2012, 14:01
0
0

Похожие публикации


Наверх