онлайн казино Украины

Азаров: Хліба вистачить

Азаров: Хліба вистачить
Український прем'єр-міністр переконаний, що хліба вистачить як на внутрішнє споживання, так і на експорт, відтак, "вітчизняні аграрії можуть розраховувати на гідні прибутки".

"Враховуючи коньюктуру на зовнішніх ринках, українське зерно матиме вигідні ціну, а це означає, що вітчизняні аграрії можуть розраховувати не лише на повернення вкладених коштів, а й на гідні прибутки", - заявив Микола Азаров.

Як наголосив у своєму вступному слові під час засідання Уряду Прем'єр Микола Азаров, наразі в Україні зібрано 8 мільйонів тонн зерна нового врожаю.

"Жнива увійшли у вирішальну фазу. До збиральноі кампанії вже включились всі регіони України. Середня врожайність пшениці в центральних регіонах, де зосереджені основні обсяги зернових, складає приблизно 30 центнерів з гектара. Це покращить перспективу валового збору врожаю в цілому", - додав Азаров.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Україна у наступному році знизить експорт зерна щонайменше до 20,8 мільйонів. Серед причин погіршення торгових перспектив експерти називають несприятливі погодні умови, погіршення якості врожаю як наслідок, а також зміну кон’юнктури на зовнішніх ринках.

Добавлено: 11-07-2012, 13:22
0
0

Похожие публикации


Наверх