онлайн казино Украины

Ющенко: Потрапити в парламент - для мене не самоціль

Ющенко: Потрапити в парламент - для мене не самоціль
Зі слів третього Президента України Віктора Ющенка в інтерв'ю газеті Комерсант-Україна, можна зробити висновок, що екс-президент піде на парламентські вибори за списком.

"Якщо я піду по мажоритарці, то складеться враження, що я не вірю в колективну перемогу, а це не так! Я вірю, що в нас успішний проект. Тому я обмежую свою місію тим форматом, де зручніше за все буде експлуатувати ім'я Президента Ющенка. І я вже сказав: я не вимагаю свого перебування ні на першому місці, ні на сотому", - сказав він.

Також екс-президент, відповідаючи на питання, що якщо кампанія буде ґрунтуватися на його імені, то він має іти на початку списку, Ющенко сказав:

"Я не проти цього. Я тільки не хочу, щоб склалося враження, що для мене самоціль - потрапити в парламент. У мене такої самоцілі немає", - каже він.

Віктор Ющенко впевнений, що його рішення про створення альтернативної опозиції не є "розпиленням" сил, які не згідні з позицією влади.

Раніше повідомлялося, що новий політичний проект екс-президента України Віктора Ющенка не проти БЮТу. Про це він заявив під час брифінгу по завершенню форуму патріотичних сил.

Добавлено: 9-07-2012, 10:37
0
0

Похожие публикации


Наверх