онлайн казино Украины

Євродепутат Шульц: Застосування санкцій до України можливе

Євродепутат Шульц: Застосування санкцій до України можливе
Європа може застосувати до України санкції в разі, якщо засуджені лідери української опозиції не будуть брати участь в майбутніх парламентських виборах, вважає депутат Європарламенту Вернер Шульц.

"Вибори не будуть справедливими, якщо певні люди не братимуть участь в цих виборах. Можливо, будуть і санкції — ми можемо розглянути, наприклад, бізнес-зв'язки пана Януковича, або ми можемо подивитися на махінації, пов'язані з величезною корупцією при будівництві стадіону (НСК "Олімпійський" в Києві), коли стадіон виявився на третину дорожчим, ніж було заплановано", — заявив Вернер Шульц в ефірі "5 каналу".

За його словами, Україна має "дуже великі проблеми" з корупцією.

Нагадаємо, 13 червня депутати Європарламенту Вернер Шульц і Ребекка Хармс прибули в Україну, щоб відвідати матч Голландія-Німеччина в Харкові і зустрітися з засудженим екс-прем'єром України Юлією Тимошенко. Через те, що літак, на яких летіли європарламентарі, потрапив в грозовий фронт, зустріч довелося перенести з вечора 13-го на ранок 14 червня.

13 червня в Харкові Ребека Хармс і Вернер Шульц під час виконання гімну перед матчем розгорнули два плакати. На одному було написано "Чесна гра в футбол і політику", а на іншому — "Свободу всім політичним в'язням". Стюарди забрали у них ці плакати, але після гри повернули.

Сьогодні міністр закордонних справ Швеції Карл Більдт сказав, що процес євроінтеграції України припинений.

  • 0
Добавлено: 15-06-2012, 12:10
0
291

Похожие публикации


Наверх