онлайн казино Украины

Сьогодні продовжиться суд над Луценком

Сьогодні продовжиться суд над ЛуценкомО 9:15 ранку продовжиться судове засідання по епізоду кримінальної справи проти екс-міністра МВС Юрія Луценка щодо так званої незаконної організації стеження в рамках розслідування кримінальної справи про отруєння колишнього президента України Віктора Ющенка.

Як зазначають у прес-службі Народної самооборони, на позаминулому судовому засіданні 1 червня 2012 року суддя Ганна Медушевська продовжила розгляд справи за відсутності потерпілого Валентина Давиденка, який у телеграмі на адресу суду пояснює, що за станом здоров'я не може бути присутнім на слуханні справи.

Валентин Давиденко написав, що він підтверджує свідчення, які він дав раніше в судовому засіданні і просить розглядати справу без нього.

Суддя Ганна Медушевська не задовольнила ряд клопотань захисту, зокрема про допуск фото- та телекамер на засідання суду, а також не знайшла обґрунтованих підстав для відводу головуючої в справі.

Прокурори прочитали обвинувальний висновок, написаний у Генпрокуратурі. Проте такий висновок на руки не отримали ні Юрій Луценко, ні його захист, що є порушенням норм КПК, зазначають у прес-службі.

Нагадаємо, минуле судове засідання 8 червня не відбулося через хворобу судді Ганни Медушевської.

  • 0
Добавлено: 13-06-2012, 09:56
0
431

Похожие публикации


Наверх