онлайн казино Украины

Україна відстоюватиме права та інтереси громадян, яких затримали у Лівії

Україна відстоюватиме права та інтереси громадян, яких затримали у ЛівіїЗахисники українців подадуть апеляцію до Вищого військового суду Лівії. Її, згідно лівійського законодавства мають подати впродовж 30 днів з моменту винесення рішення.

"За моїм дорученням українськими дипломатами в Тріполі вже досягнута домовленість з захисниками українців щодо подачі апеляції у Вищий військовий суд Лівії", — цитує слова глави МЗС Костянтина Грищенка прес-служба відомства.

Костянтин Грищенко зазначив, що розгляд справи українців вдалося перевести в правову площину незважаючи на незавершеність процесу формування нової влади Лівії, складну обстановку в країні, жорстоку конкуренцію політичних еліт, повільне відновлення роботи органів виконавчої влади і судової системи, в яких на порядку денному стоїть ряд термінових завдань, зокрема, роззброєння та інтеграції повстанців в мирне життя.

"Паралельно ми продовжували ставити питання у справі затриманих українців на двосторонньому рівні під час міжнародних форумів та візитів, у тому числі з залученням можливостей тих міжнародних гравців, які брали активну участь у військових діях проти режиму Муаммара Каддафі", — зазначив Костянтин Грищенко.

Нагадаємо, сьогодні лівійський суд виніс вирок українцям за потурання режиму екс-лідера Лівії Муаммара Каддафі.

  • 0
Добавлено: 5-06-2012, 00:21
0
171

Похожие публикации


Наверх