онлайн казино Украины

Син Януковича каже, що став успішним без допомоги батька

Син Януковича каже, що став успішним без допомоги батькаПрезидент корпорації "МАКО" Олександр Янукович заявив, що його бізнес почав розвиватися задовго до того, як його батько став президентом.

На запитання, чи не пов'язаний його добробут з інавгурацією Віктора Януковича, Олександр відповів: "це штучно сформована думка, яка нав'язується".

"Насправді, слухаючи ваше запитання, відразу можна пригадати казку про Іллю Муромця, який лежав довгі роки, а потім різко почав діяти. У бізнесі на жаль так не виходить, як в Іллі Муромця, коли раптом з нічого відразу виникло все. В бізнесі потрібні багато умов. Зокрема команда, на формування якої йдуть роки", – зазначив Олександр Янукович.

За його словами, корпорація "МАКО" була зареєстрована ще в 2006 році. "Всі наші великі будівельні проекти і фінансові проекти вони були запущені задовго до інавгурації Віктора Федоровича. Тому я не Ілля Муромець і те, чого ми добилися – це результат копіткої праці, мізків і досягнень команди", – сказав він.

Як повідомлялося раніше, Олександр Янукович, син президента України Віктора Януковича, у 2011 році сплатив як фізична особа 8 мільйонів 524,470 тисяч гривень податків.

  • 0
Добавлено: 22-05-2012, 13:10
0
164

Похожие публикации


Наверх