онлайн казино Украины

Литвин: У липні, можливо, нардепи розглянуть проект про скасування недоторканності

Литвин: У липні, можливо, нардепи розглянуть проект про скасування недоторканностіСпікер українського парламенту Володимир Литвин під час Погоджувальної ради лідерів фракцій та голів комітетів не виключив, що Верховна Рада в липнів розгляне законопроект про скасування депутатської недоторканності.

Володимир Литвин повідомив, що комітет ВР з питань правової політики опрацював проект постанови з цього питання. Голова ВР також додав, що оскільки Конституційний Суд України, до якого був направлений законопроект, виклав свої зауваження до нього, то тепер, згідно із Конституцією та законодавством України, він має пройти відповідну процедуру.

"Проектом постанови передбачається, що до 7 червня народні депутати мають надавати свої пропозиції та поправки до законопроекту. Кожну пропозицію і поправку мають підтримати не менше 150 народних депутатів. До 22 червня профільний комітет повинен опрацювати всі ці поправки, а вже 5 липня законопроект можна винести на розгляд ВР", — нагадав Литвин.

Водночас спікер зазначив, що даний проект постанови депутати мали розглянути минулого пленарного тижня, але цього не відбулося і тепер терміни змістились.

Як відомо, в пленарному режимі ВР працюватиме до 6 липня, а потім ще тиждень народні депутати працюватимуть не в пленарному режимі.
Наступна сесія парламенту розпочнеться у вересні 2012 року.

  • 0
Добавлено: 21-05-2012, 12:56
0
256

Похожие публикации


Наверх