онлайн казино Украины

Азаров заявив, що ЄВРО відбудеться і стане для України великим святом

Азаров заявив, що ЄВРО відбудеться і стане для України великим святомУкраїнський прем'єр-міністр Микола Азаров під час зустрічі з представниками Всеукраїнських громадських організацій ветеранів війни та колишніх військовослужбовців заявив, що Євро-2012 в Україні відбудеться і стане для країни великим святом.

"Нам зараз розповідають про бойкот ЄВРО. Це нормально?! Як до цього поставитися? Кого хочуть принизити? Хочуть принизити весь український народ і нашу країну?", – заявив Микола Азаров.

Він переконує, що держава доклала значних зусиль для того, щоб Чемпіонат з футболу все ж відбувся. Відтак, прем'єр вважає, що, не дивлячись ні на що, ЄВРО-2012 в Україні відбудеться і стане для країни великим святом.

"Важливо б ще збірній України перемогти. Але це складніше, оскільки до нас приїдуть спортивні гіганти – це команди Великобританії, Франції, Німеччини...", – додав він.

Поміж того, прем'єр-міністр наголосив, що "всі квитки на Чемпіонат вже продані, приїде багато іноземних гостей, які переконаються в тому, що в Україну можна приїжджати".

"Кажуть про ціни на готелі – нормальні будуть ціни", – підсумував Микола Азаров.

  • 0
Добавлено: 7-05-2012, 15:23
0
209

Похожие публикации


Наверх