онлайн казино Украины

Аделаджа зробили невиїзним до кінця слідства

Аделаджа зробили невиїзним до кінця слідстваСандей Аделаджа, якого обвинувачують в організації злочинного угрупування, є невиїзним до закінчення слідства у кримінальних справах ТОВ "Кінгз Кепітал".

"Заступником Генерального прокурора з огляду на те, що Аделаджа Сунканмі Сандей є громадянином Нігерії та має закордонний паспорт, відповідно до вимог ст. 98-1 КПК України, винесено постанову про заборону йому виїжджати за межі України до закінчення досудового слідства", йдеться в повідомленні прес-служби Генпрокуратури.

Аделаджа проходить у кримінальній справі, порушеній за фактом шахрайського заволодіння грошовими коштами понад двох тисяч потерпілих на суму більше 140 мільйонів гривень.

Також у Дніпровському районному суді Києва триває судовий розгляд кримінальної справи за обвинуваченням вказаних осіб за епізодами шахрайського заволодіння грошовими коштами 618 громадян у сумі понад 52 мільйони гривень.

Зараз у суді оголошують цивільні позови потерпілих. Групу державних обвинувачів у справі очолює працівник Генеральної прокуратури.

  • 0
Добавлено: 19-04-2012, 13:56
0
128

Похожие публикации


Наверх