онлайн казино Украины

МЗС: Україна також підніме ціни на візи після аналогічного кроку з боку США

МЗС: Україна також підніме ціни на візи після аналогічного кроку з боку СШАСполучені Штати Америки піднімають вартість оформлення віз, українська сторона планує відповісти аналогічним кроком, повідомляють у Міністерстві закордонних справ.

"За інформацією посольства України в США, з 13 квітня 2012 року державний департамент США планує збільшити оплату за обробку заяв на оформлення неімміграційних віз іноземцям та громадянам тих країн, з якими існує візовий режим для в’їзду в США, включаючи і Україну", — повідомив речник МЗС Олександр Дикусаров.

Він зазначив, що за інформацією американської сторони, це відбувається через невідповідність вартості візи з фактичними витратами, які йдуть на їх оформлення. Таким чином, за його словами, ставка консульського збору збільшується зі 140 до 160 доларів і з 150 до 190 доларів залежно від типу візи.

"У зв’язку з цим, МЗС України в даний час відпрацьовує питання внесення змін до діючих тарифів консульського збору за оформлення візи в Україну для громадян США. Мова йде про паритетні підходи", — пояснив Олександр Дикусаров.

  • 0
Добавлено: 18-04-2012, 15:22
0
149

Похожие публикации


Наверх