онлайн казино Украины

Гриценко пропонує скасувати ПДВ

Гриценко пропонує скасувати ПДВЗменшення податкового тиску, радикальне скорочення контрольних органів, всебічна підтримка підприємництва і сильні незалежні суди – такий рецепт економічного відновлення країни пропонує лідер "Громадянської позиції" Анатолій Гриценко.

"Коли приймали ту товстенну книжку — Податковий кодекс — я одразу сказав, що фарба не висохне, як почнуть вносити зміни. За рік внесли понад 500 і продовжують далі. Це ніяка не стабільність бізнесу", — заявив Гриценко в ефірі "Бізнес радіо".

Він вважає, що Україні потрібні радикальні рішення у системі податкового законодавства. Зокрема, пропонує скасувати ПДВ.

"Не треба шукати офшори — потрібні прості податки. Досвід Ірландії, Грузії показує, що зменшення податків, спрощення регістраційно-дозвільних процедур серйозно піднімають економіку. А ще – поставити заслон тим хабароємним функціям державного чиновника, який вирішує чи не вирішує питання, дивлячись притому в кишеню підприємця", — каже Анатолій Гриценко.

Гриценко пропонує скоротити чисельність контрольних органів, яких зараз в Україні понад 60. Крім того, вичистити суди і змусити всіх жорстко дотримуватися закону. Перекрити контрабанду, яку "кришують" силові структури, припинити брати пов’язані кредити, які вбивають робочі місця.

Але для того у владі повинна бути мораль. В країні багато людей, які мають творчу ініціативу і хочуть розпочати свій бізнес. Але вони його не розпочинають, а якщо розпочинають — бізнес відбирають через систему бандитів-"смотрящих". Багато підприємців зараз заморожують бізнес, виїжджають за кордон. Це стало масовим явищем, — констатує лідер "Громадянської позиції".

Гриценко переконаний, що без створення сприятливих умов для бізнесу — як вітчизняних підприємців, так і закордонних інвесторів — нормальної економіки не буде.

  • 0
Добавлено: 10-04-2012, 14:05
0
248

Похожие публикации


Наверх