онлайн казино Украины

В Криму хочуть пляжі розбити на 5 категорій

В Криму хочуть пляжі розбити на 5 категорійНа півострові стартувала програма з класифікації узбережних територій. Залежно від якості послуг пляжам видадуть сертифікати та спеціальну відзнаку: кримський блакитний прапор.

Його видаватимуть лише за наявності рятувальників та безпечність морського дна.

Пляжі розподілять за класами на кшталт класифікації готелів, але замість зірок будуть присуджувати мушлі. Одна мушля - найпростіший пляж, де є туалет та урни для сміття, 5 мушель - елітна територія з Wi-Fi, водними атракціонами, спортивними майданчиками, кафе-барами.

За даними місцевого міністерства курортів, в Криму налічують майже 600 пляжів, 25% з них проблемні, вони не отримають й однієї мушлі.

"Ми сподіваємося, що ця конкуренція, яка виникає в результаті поділу на категорії, вона покращить сервіс", - сказав міністр курортів і туризму Криму Олександр Лієв.

Найвищій класифікації відповідає наразі лише 12 пляжних територій. Зазвичай на цих узбережжях системно беруться заміри води та обстежується дно.

Оцінку територій почнуть проводити вже в квітні. Першими претендентами на прапори будуть пляжі Великої Ялти та Алушти, адже в цих регіонах курортний сезон починається раніше, ніж в інших містах Криму. Цього року Крим очікує прийняти 5 мільйонів туристів.


Источник: http://24tv.ua

Политика Украина
  • 0
Добавлено: 18-03-2012, 13:47
0
153

Похожие публикации


Наверх