онлайн казино Украины

В Україні можна замовити персональну казку про свою дитину

В Україні можна замовити персональну казку про свою дитинуІніціатор проекту "Моя казка" за 3 роки надрукувала більше 200 книжок для дітей. Технологія проста: використовується лише фотографія дитини, а книга готується на основі готового макету.

Ініціатор проекту Тетяна Легіна каже: оскільки тираж - одна книжка, заробіток нульовий.

Писати під кожну дитину окрему казку надто дорого, тому використовують 5 готових макетів: віршики для найменших, 2 казки та 2 пригодницькі історії для старших дітей.

"Є такі замовлення, що люди телефонують, наприклад, кажуть напишіть нам там "Тачки" чи ще якісь сюжет, ми кажемо, що тут є авторське право і тому ми не можемо його, звичайно, порушувати, тому наші сюжети - це оригінальні. І, потім, це цікавіше, це твоя індивідуальна казка, тільки про тебе і такої, якби немає", - каже автор книжок Олена Сівчук.

"Історії дітей, як історії, в принципі, людей, це завжди цікаво. Якщо це зробити талановито, це може бути дуже добре. Якщо це зробити накладом в один примірник для дитини, коли вона виросте, щоб вона почитала, чому ні?" - вважає письменник Сергій Жадан.

Це подарунок не з дешевих, навіть шаблонні пригоди у книжці з м'якою обкладинкою обійдуться у 300 гривень, з твердою у всі 500. Писати індивідуально під кожну дитину ще дорожче.

Сімейний психолог Вікторія Надикто застерігає: казка має бути справді про окрему дитину, а не шаблонною.

Втім, через персоніфіковані назви книжок, наприклад, Віршики для Луки, неймовірні враження у дітей гарантовано.

Здебільшого, такі книжки реклами не потребують. Адже варто дітям принести до школи чи дитсадочка такий подарунок, одразу ж про нього всі знають.


Источник: http://24tv.ua

Политика Украина
  • 0
Добавлено: 18-03-2012, 13:46
0
491

Похожие публикации


Наверх