онлайн казино Украины

Депутати втретє не підтримали Львівський центр інновацій

26 січня на сесії депутати Львівської міської ради втретє не підтримали ухвалу "Про участь Львівської міської ради в асоціації “Львівський центр інновацій“. За проект ухвали проголосувало лише 19 депутатів.

Серед зауважень, які озвучив голова фракції "Свободи" у міськраді Руслан Кошулинський, прозвучала інформація про те, що міська рада бере участь у дуже багатьох асоціаціях і витрачає на це в рік 570 тис. грн.

Додамо, це не вперше депутати не підтримують цю ухвалу. На сесіях 25 листопада та 29 грудня 2011 року вони також не голосували за цю ухвалу.

Зазначимо, ухвала передбачала, що міська рада візьме участь в асоціації спільно з венчурною інвестиційною компанією «Техінвест» і ІТ-компанією Eleks Software. Крім того, ухвала визначала комунальну установу Інститут міста учасником асоціації від імені міської ради.

Як зазначалося в інформаційній довідці ухвали, на початкових етапах асоціація має діяти за рахунок внесків партнерів. Водночас, планується, що на самоокупність має вийти за рік-два.

Нагадаємо, засновниками ЛЦІ є Львівська міська рада, фонд цивільних досліджень та розвитку CRDF Global (США), компанія «Техінвест» та ІТ-компанія Eleks Software.


Источник: ZAXID.NET

  • 0
Добавлено: 26-01-2012, 13:32
0
152

Похожие публикации


Наверх