онлайн казино Украины

Програма доступного житла не розрахована на бідні сім’ї

Програма доступного житла не розрахована на бідні сім’ї17 тисяч молодих сімей в черзі на отримання пільгового іпотечного кредиту на житло. У Держфонді сприяння молодіжному житловому будівництву кажуть, що для участі у програмі сім'я має перебувати у черзі в місцевих органах самоврядування, її члени мають бути не старшими 35 років, мати стабільні доходи та постійну роботу.

Якщо кредит оформляють на 30 років, щомісяця молода родина повинна виплатити 900 гривень.

"Якщо ми говоримо про програму доступного житла, то це ми говоримо не про малозабезпечених, але і не для багатих, тобто безумовно людина повинна мати якісь кошти чи мати можливість взяти кредит в банку і повертати його, але сім’я з доходами, яка перевищує п’ятикратний розмір середньої зарплати в регіоні не має права отримувати державну допомогу’, - каже голова Держфонду сприяння молодіжному житловому будівництву Леонід Рисухін.

За останні 10 років за програмою державного кредитування квартири отримали лише 30 тисяч сімей. Нагадаємо, 7 березня Віктор Янукович пообіцяв малозабезпеченим молодим сім'ям іпотечні кредити під 2-3% річних. Як втілювати в життя соціальні ініціативи Президента, думають Національний банк і уряд.


Источник: http://24tv.ua

Политика Украина
  • 0
Добавлено: 15-03-2012, 11:03
0
254

Похожие публикации


Наверх