онлайн казино Украины

До Євро у 4 пунктах пропуску буде діяти українсько-польський контроль

До Євро у 4 пунктах пропуску буде діяти українсько-польський контрольКордон готується до навали футбольних уболівальників. Це, як кажуть самі прикордонники, суттєво пришвидшить роботу.

“Люди задоволені, бо здійснюється реально пришвидшення. Ми організовуємо інші спеціальні технологічні організаційні заходи на кордоні. Це і смуги руху окремі, по яких будуть просуватися організовані групи вболівальників, супроводжуючі особи, команди чи їхні допоміжні структури і служби. Буде організований реверсний рух. Скажімо, якщо матч проходитиме в Україні, то пришвидшений рух буде в один бік, після завершення матчу - в інший”, - розповів голова української частини спільної комісії з питань пунктів пропуску Ігор Тимофєєв.

До Євро-2012 залишилось три місяці. Сценарій останніх приготувань українські та польські прикордонники погодили офіційно востаннє. Кажуть, якщо система спільного контролю й справді покаже якісну та швидку роботу на кордоні, то і після Єврочемпіонату вона залишиться в дії.

Найбільший потік уболівальників очікують на автопереході "Ягодин". Торік його довели до ладу. Охоронці кордону обіцяють: зустрічатимуть гостей по-новому.

“Нова форма розроблена. Я думаю, що на період проведення Євро-2012 в Україні митна служба зустрічатиме гостей в дуже гарній формі. Є особовий склад, який закінчує навчання з вивчення іноземних мов, тобто, щоб ми зустріли гостей, які будуть слідувати до нас, в Україну, знанням англійської, польської мов”, - сказав начальник митного поста "Ягодин" Едуард Назарчук.

Штат людей, що працюватимуть на пунктах перетину, вже майже затвердили. За коротких три місяці, які залишились до Євро-2012, хочуть поправити всі огріхи в роботі. Наразі сторони підписали спільний протокол, який передбачає розбудову ще п’яти пунктів пропуску.


Источник: http://24tv.ua

Политика Украина
  • 0
Добавлено: 10-03-2012, 12:46
0
158

Похожие публикации


Наверх