онлайн казино Украины

В єдності переможемо!

В єдності переможемо!У тяжкі моменти ненароком починаєш думати про те, що не дивлячись на складну фінансову та геополітичну ситуацію, природа та сили небесні залишаються на нашій стороні. Подібні думки дають таке необхідне душевне тепло та викликають позитивні емоції.

Якщо згадати початок російсько-українського конфлікту, анексію Криму та перші військові зіткнення на Донбасі, і дещо промоніторити російські ЗМІ, то не важко буде знайти багато псевдо пророчих матеріалів про швидку кінцівку української державності. Лише подумайте: нас лякали дефолтом, холодною зимою через відсутність російського газу, голодними бунтами і ще чорт зна чим. Натомість ми отримали жовто-блакитну (в усіх сенсах) Україну та небачену до цього єдність серед населення. Більше того, тепер ми точно знаємо як здобувається слава України і яким Героям за це Слава.

Бути українцем стало модно. Добре це чи погано? Занадто розумні, а може втомлені від буденності онлайн експерти придумали термін «вишиватництво», іменуючи ним людей які люблять Україну і українське. Натомість такі диванні спеціалісти у сфері культури та політики не можуть похвалитись нічим, окрім кількості «вподобайок». Дякуючи Богові адекватні люди навчились не реагувати на подібні випади і впевнено продовжують робити свою справу.

Так склалось, що боротьба за українську державність супроводжує наш народ з часів Богдана Хмельницького та Івана Мазепи. Кожне покоління мало своїх героїв, пам'ять про яких постійно намагалась знищити російська пропагандистська машина. Лише зараз, на 25 році незалежності ми вперше маємо можливість говорити про це відкрито, і не дивлячи ні на що це прекрасно.

Важко уявити чим для нас обернулась війна з північним сусідом якби не щирість української душі та незламний дух українства. У дитинстві ми вважали це легендою і чимось далеким, зараз кожен з нас є творцем історії Незалежності України. Ніхто не казав, що буде легко, але якщо біда об’єднує цілу націю, то це може означати лише одне, - не такий страшний чорт, як його малюють. В єдності переможемо. Слава Україні!

Добавлено: 6-01-2016, 15:37
0
0

Похожие публикации


Наверх