онлайн казино Украины

Луценко не виключає порушення проти нього нових справ

Луценко не виключає порушення проти нього нових справКолишній міністр внутрішніх справ Юрій Луценко допускає порушення нових кримінальних справ проти нього, повідомляє ZN.UA.
«Підозрюю, що влада дуже образилася на мої, як завжди, жорсткі оцінки, висловлені в останньому слові. Тому я не виключаю нових кримінальних справ і термінів», — цитує слова Луценка Коммерсант-Украина.
Він не виключає, що після розгляду апеляційної скарги на його вирок, швидше за все, його буде направлено для відбування покарання до колонії для колишніх співробітників правоохоронних органів у Чернігівській області.
«Не знаю, які там умови і як мене зустрінуть ті, кого було засуджено за матеріалами Служби внутрішньої безпеки Міністерства внутрішніх справ. Буду жити, як усі, і буду намагатися залишитися людиною», — підкреслив він.
Луценко зазначив, що ветерани МВС запропонували його дружині компенсувати за нього збитки на суму 642 тис. гривень, завдані, згідно з вироком, в ході святкування Дня міліції у 2008-2009 роках. За словами екс-міністра, йому дуже приємний такий жест колишніх співробітників міліції — людей, заради яких він працював на міністерській посаді. Луценко додав, що в даний момент він думає над цією пропозицією, оскільки самостійно не може виплатити таку суму.


Источник: http://regionews.com.ua

Политика Украина
  • 0
Добавлено: 5-03-2012, 12:30
0
186

Похожие публикации


Наверх