онлайн казино Украины

Новорічна ніч по-зміїному, або з яким обличчям зустріти 2013 рік

Новорічна ніч по-зміїному, або з яким обличчям зустріти 2013 рікВже зовсім скоро Водяний Дракон піде у заслужену відпустку, а віжки влади отримає наймудріша серед знаків. Чорна водяна змія, а саме вона, символ наступаючого року, вже починає диктувати свої правила для модниць усього світу.
Що одягнути на Новий рік? Який макіяж краще зробити? Якою зачіскою вразити усіх присутніх? Питань безліч, але все по порядку.

За дванадцятирічну перерву у «зміїній моді» багато чого змінилось. Тоді у 2001 році найактуальнішими були сріблясті та білі кольори, а також усе з металевим відтінком. Новорічний образ був досить суворий. Жінки надавали перевагу затягнутим, гладеньким зачіскам, які наче повторювали тіло самої змії. У макіяжі були присутні ноти відвертості та агресії. Червоні губи, «смокі айс» - при якому очі затушовуються темними кольорами тіней, стрілки та яскраво підведені очі – ось найпопулярніші прийоми у макіяжу 2001 року.

Цьогорічна ж Змія надала перевагу чорному, синьому, блакитному та зеленому. Головна умова - блищати та привертати до себе увагу. «В моді залишаються 50-ті роки», - каже Наталя Голубнича, власниця салону «Світ краси». Усі обирають дуже ніжні зачіски і макіяж, не звертаючи увагу на те, який символ наступаючого року. Це не головне. Придбали сукню 30-х років - робіть відповідні зачіску і макіяж. Придбали вбрання 50-х – робіть все по моді тих часів. Пишні сукні з бантиками та горошками, приталені та стримані – підходить усе. Проте, варто дотримуватися лише одного постулату - гармонія в усьому. Серед новорічних зачісок на піку популярності - локони та різноманітні плетіння. Коса завжди була найкращою окрасою дівчини. У плетінні можна експериментувати завжди, а головне - це дуже жіночно та елегантно. Цієї зими, актуальним буде вплітання у коси ніжних, а також яскравих стрічок. З такою зачіскою ви будете притягувати до себе погляди, наче магніт. Повертаються у моду ще й різнокольорові прядки у волоссі. Вони додадуть образу грайливості та шарму.



Що стосується макіяжу у новорічну ніч, то він має бути більш насиченим, особливо очі. Новий рік, зазвичай, асоціюється зі свічками, приглушеним світлом, а природний та світлий макіяж губиться при темному освітленні. Додайте у ваш образ більше блискіток та глітерів (дуже маленькі блискітки). Бажано у макіяжі виділити зовнішні кутики очей. Не обов’язково робити «смокі айс», адже він підходить не усім. Губи мають бути максимально об’ємними, а головні кольори цієї зими - рожевий та червоний.



Для тих, кому не до вподоби романтичні образи в стилі Мерлін Монро, майстриня радить так званий фейс-арт – яскраві малюнки на обличчі, а також татуювання з блискітками. Розмальоване обличчя в зміїному стилі буде виглядати дуже ефектно, а зважаючи, що це новорічна ніч, можна трошки поекспериментувати. Креативний «мейк-ап» точно не залишиться без уваги і якнайкраще завершить створений образ.

Та що б ви не обрали, головне - дотримуватися обраного стилю, а також бути у гарному настрої. Саме це запорука вашої неперевершеності у новорічну ніч.

Добавлено: 17-12-2012, 11:19
0
0

Похожие публикации


Наверх