онлайн казино Украины

Як схуднути без дієт – ми підемо іншим шляхом!

Як схуднути без дієт – ми підемо іншим шляхом!Більшість бажаючих схуднути переконані, що без дієти втілити свою мрію в реальність неможливо. Але, на жаль, багато дієт пов’язані з недостатнім надходженням калорій, а тому не рекомендуються людям з підвищеними фізичними та інтелектуальними навантаженнями. До того ж всі дієти передбачають певну схему харчування, на дотримання якої катастрофічно не вистачає вільного часу. А якщо й вистачає, то далеко не всі залишаються задоволені досягнутим результатом.

Звідси виникає питання: а чи можна взагалі уникнути всієї цієї дієтичної тяганини і повернути свою вагу до норми якимось іншим способом? Виявляється, це можливо.

Відразу ж потрібно сказати, що без корекції раціону все одно не обійтися. Погодьтеся, вживання жирних, борошняних та кремових виробів перетворять будь-які ваші зусилля в порожню трату часу. Тому перегляньте свій щоденний продуктовий асортимент і обмежте вживання висококалорійної їжі. Одночасно з цим слід чітко дотримуватися часу прийому їжі, завдяки чому організм незабаром «звикне» до встановленого графіку, і відчуття голоду не буде вас турбувати в перервах між трапезами.

Такий підхід дозволяє раз і назавжди позбутися від перекусів між їжею і запобіжить надлишковому надходженню калорій. Не наїдайтеся до «відвала»: відчуття ситості «наздоганяє» центри регуляції насичення лише через п’ятнадцять – двадцять хвилин, необхідних для розщеплення і всмоктування поживних речовин, а також для «аналізу» крові центральною нервовою системою. Тому саме час згадати старе мудре правило: вставати із-за столу тоді, коли ще зберігається деяке почуття голоду. І не забувайте випивати близько півтора літрів води в день! Тільки достатня кількість рідини гарантує нормальний обмін речовин і своєчасне виведення продуктів метаболізму, без чого схуднути практично неможливо.

Внесення всіх перерахованих змін в режим харчування не вимагає від вас надзусиль, зате дозволяє зробити дуже великий крок до нормалізації ваги.

Налагодивши харчовий раціон, пора подумати про фізичні навантаження. Відразу ж викиньте з голови всі відмовки під назвою «У мене на це немає часу» або «Я і так втомлююся на роботі і на кухні»! для спалювання жирових запасів необхідно аеробне навантаження (біг, плавання, їзда на велосипеді), і ніяка кухня цього не компенсує. Звичайно ж, набагато комфортніше «окупувати» диван і потішити свій погляд переглядом улюбленого телесеріалу, ніж намотувати кола на стадіоні. Але ж нічого не заважає об’єднати ці два, здавалося б, взаємовиключні процеси за допомогою домашніх тренажерів. За бажанням можна придбати бігову доріжку, велотренажер або пристосування, що імітує греблю на човні, що дозволяє спалювати калорії, не виходячи з дому. Проте зовсім позбавляти себе свіжого повітря не можна. Загальний час перебування під відкритим небом має становити не менше години щодня.

Непоганим допоміжним способом схуднути без дієт є масаж, який покращує кровообіг і лімфовідтікання в клітинах організму, в тому числі і в жировій тканині. Крім усього іншого, масаж створює сприятливий психо-емоційний настрій, що теж важливо для досягнення поставленої мети.

Враховуючи високу зацікавленість населення темою схуднення, немає нічого дивного в тому, що на сторінках друкованих видань і в Інтернеті можна знайти безліч способів схуднути без дієт. Однак до подібних пропозицій потрібно ставитися з обережністю, так як більшість з них не тільки безрезультатні, але й небезпечні для здоров’я. Наприклад, вельми поширений метод схуднення за допомогою активованого вугілля. Але постійне його вживання порушує нормальне всмоктування потрібних організму поживних речовин: білків, вуглеводів, вітамінів. Крім того, люди, які застосовують цей препарат для нормалізації ваги, часто стають жертвами сильних запорів. До таких же наслідків може призвести використання клізм для схуднення. Будьте обережні і з так званими «тайськими» таблетками, які не тільки можуть викликати незворотні наслідки в центрі насичення мозку, але й вони містять речовини з наркотичним ефектом.

Добавлено: 2-08-2012, 12:40
0
0

Похожие публикации


Наверх