онлайн казино Украины

Хода жінки розповість про її сексуальне життя

Хода жінки розповість про її сексуальне життяСексуально задоволені жінки йдуть по життю легко.

До такого висновку прийшли бельгійські дослідники з Католицького університету Лувена.

Під час перегляду відео з жінками, що дефілюють, ученим удалося безпомилково визначити тих, хто регулярно відчуває оргазм під час статевого акту: дані вчених повністю збіглися із заповненими жінками анкетами, що стосуються їхньої сексуальної повелінки й статевого життя. І такі результати не випадковість, переконані допитливі дослідники.

"Дослідження вже показали зв'язок між вагінальним оргазмом і поліпшенням психічного здоров'я. Однак відповідно до деяких психотерапевтичних теорій також існує зв'язок між м'язами й порушеннями статевої функції організму. Саме тому у функціонально-сексологічній терапії одним з основних напрямків лікування є поліпшення рухової функції організму. У справжнім дослідженні ми розглядаємо взаємозв'язок загальних повсякденних рухів тіла з наявністю оргазмів", - пояснюють фахівці.

Таким чином, основною метою наукової команди стало виведення "історії" жіночих оргазмів, опираючись тільки на ходу. Так, бельгійці прийшли до висновку, що нарівні із впливом на психічне здоров'я оргазм може також "розслаблювати" деякі групи м'язів. "Попередній аналіз показує, що енергійні обертання таза й хребта, а також широкий крок можуть бути характерні для ходи жінки, що відчула вагінальний оргазм", - пояснюють дослідники.

Також, за переконанням бельгійських учених, хода сексуально вдоволеної жінки відрізняється плавністю, чуттєвістю, волею й відсутністю млявості в м'язах.

  • 0
Добавлено: 1-06-2012, 20:40
0
254

Похожие публикации


Наверх