онлайн казино Украины

Прополіс є хорошим засобом проти раку простати

Прополіс є хорошим засобом проти раку простатиУ ході експерименту вчені поєднали традиційні методи дослідження раку з передовими методами вивчення білкових з’єднань. Мета роботи полягала в тому, щоб знайти продукти харчування, здатні зупинити розвиток раку на ранніх стадіях. Як з’ясувалося, прополіс не вбиває рак, але цілком здатний зупинити на невизначений час розвиток раку передміхурової залози. Як припускають вчені, цілющі властивості прополісу обумовлені наявністю в його складі кавової кислоти.

Дослідники провели ряд дослідів на мишах, які показали, що навіть в низьких концентраціях після вживання сповільнювалося зростання ракових клітин. За шість тижнів лікування з цим з’єднанням зростання пухлини сповільнилося удвічі. У той же час, варто було припинити лікування, як ракові клітини відновлювали свій ріст.

Учені припускають, що такий ефект заморожування дозволить використовувати кавову кислоту в комплексному лікуванні раку разом з хіміотерапією. На їх думку, така методика може бути цілком успішною.

  • 0
Добавлено: 10-05-2012, 14:00
0
279

Похожие публикации


Наверх