онлайн казино Украины

Бельгійська прокуратура "взялася" за бізнес найбагатшого європейця

Бельгійська прокуратура "взялася" за бізнес найбагатшого європейцяПрокуратура Брюсселя перевіряє бізнес одного з найбагатших людей світу француза Бернара Арно - глави компанії LVMH, яка спеціалізується на продажах продукції класу "люкс".
Про це повідомили місцеві ЗМІ.

За попередніми даними, перевірка проводиться керівником фінансового відділу брюссельської прокуратури в рамках запиту про отримання Арно бельгійського громадянства.

Місцева преса повідомила також, що у прокуратури викликали питання щодо численних фірм, створених бізнесменом у Бельгії. Так, слідчі з'ясовують, чому близько десяти відкритих Арно компаній зареєстровані за однією і тією ж адресою в Брюсселі, в квартирі, де проживає керівник бельгійського бізнесу LVMH.

Сам Арно заявив, що був і залишається податковим резидентом у Франції, а подвійне громадянство хоче отримати для розвитку бізнесу в Бельгії.

До слова, Франція та Бельгія домовилися про рекапіталізацію банку Dexia на суму 5,5 млрд євро. При чому частка Бельгії у цій операції складе 53%, тобто 2 млрд 900 млн євро.

Добавлено: 20-12-2012, 11:35
0
0

Похожие публикации


Наверх