онлайн казино Украины

Прогноз лікаря: Чавесу залишилось жити кілька місяців

Прогноз лікаря: Чавесу залишилось жити кілька місяцівЯк заявив в інтерв’ю колумбійському радіо RCN венесуельський лікар Хосе Рафаель Маркіна, смерть президента Венесуели Уго Чавеса очікують не пізніше квітня 2013 року.
Хосе Рафаель Маркіна відомий прогнозами щодо здоров'я президента Венесуели і знайомий з джерелами, близькими до обслуговуючої Чавеса бригади медиків як у Гавані, так і в Каракасі.

"Президенту залишилося два чи три місяці, на жаль, фатальна розв'язка відбудеться у квітні", - зазначив медик.

Терміновий від'їзд Чавеса в Гавану лікар пояснив серйозними ускладненнями.

"Хвороба знову прийняла агресивну форму, у нього метастази в поперековій області, відбувається здавлювання нерва в поперековій частини хребта, що може призвести до паралічу", - поясниввін.

Маркіна зазначив, що в ході самої операції в Гавані здоров'ю Чавеса навряд чи щось загрожує, однак у наступні 72 години можуть статися серйозні ускладнення.

Нагадаємо, Чавес знову перенесе операцію, лідер вже розповів про свого наступника. Президент Венесуели наголосив: якщо з ним щось трапиться, то владу у свої руки візьме віце-президент і глава МЗС країни Ніколас Мадуро (тоді він керуватиме країною до 2019 року).

Добавлено: 11-12-2012, 11:20
0
0

Похожие публикации


Наверх